Integrationer

Starweb

Starweb – en av våra partner inom e-handel har en fullmatad SaaS E-handelsplattform för B2B, B2C och internationell e-handel, inklusive ett kraftfullt ekosystem med funktionalitet och automation utöver det vanliga.

Läs mer Kontakta oss

Varför välja Starweb?

Starweb har över 20 års erfarenhet av köpbeteenden via e-handel och hjälper e-handlaren hela vägen. Det är viktigt att komma igång, men lika viktigt att hålla igång. Därför finns Starweb alltid vid din sida som e-handlare, coachar och utbildar dig, ger dig tillgång till deras välrenommerade support samt deras dedikerade team inom Design och Digital Strategi.

När du drar nytta av all funktionalitet och automation, på e-handelsplattformen, frigörs tid och resurser. På så vis skapas momentum för snabbare tillväx.

Jobba smartare. Väx snabbare. Välkommen till Starweb.

Idag omsätter Starwebs handlare runt 1.5 miljarder kr per år, via Starwebs E-handelsplattform.

Effektivisera din e-handel och spar massor av tid

Med en koppling mellan Starweb E-handel och Specters affärssystem och kassasystem synkas produkter, varianter, variantmallar, prislistor till både ÅF och valutor, kategorier, flera lager samt komplett order med kunddata.

Allt sker automatiskt i realtid vilket sparar tid och gör att du blir ännu mer effektiv i vardagen!

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.