Integrationer

Pagero

Pagero är en av våra partner inom ekonomi som hjälper dig att digitalisera och automatisera affärstransaktioner inom processerna P2P och O2C.

Läs mer Kontakta oss

Vilka är Pagero?

Pagero kopplar samman affärssystem (till exempel ekonomi-, order- och inköpssystem) digitalt med varandra. Deras e-faktura- och e-order tjänster hjälper företag att effektivisera sin verksamhet genom hela processen från order till betalning. Deras e-faktura och e-order tjänster levereras i molnet via deras nätverk Pagero Online. Pagero och Specter har byggt en integration som är anpassad för Specter-kundens behov.

Förenklad fakturahantering med e-faktura

Med E-faktura Kunder kan du uppnå ett 100% digitalt flöde av utgående fakturor direkt från Specters affärssystem. Dina fakturor skickas automatiskt till kunderna i det format de föredrar, som e-faktura, pdf eller pappersfaktura. Med E-faktura Leverantörer får du ett effektivt flöde för inkommande leverantörsfakturor och slipper den fysiska hanteringen.

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.