Integrationer

Adyen

Adyen är fintechplattformen som används av många av världens ledande företag. Specter samarbetar med Adyen för att erbjuda en komplett betallösning för butiker.

Läs mer Kontakta oss

Smidiga betalningar – Nöjdare kunder

Adyen är fintechplattformen som används av många av världens ledande företag. Genom att erbjuda end-to-end-betalningar, datadrivna insikter och finansiella produkter i en och samma, globalt fungerande lösning, hjälper Adyen företag att nå sina mål snabbare.

Genom samarbetet med Adyen som teknikpartner och deras ledande betalningsplattform och globala licenser kan Specter erbjuda retailers en helhetslösning för att ta emot och hantera betalningar i fysiska butiker.

Sälj och ta betalt i dina butiker

PAY – betalterminal
Med Specter PAY får du en helhetslösning för betalningar i fysiska butiker, med modern kortterminal, inlösenavtal och sömlös integration med Specter POS. En kassakopplad terminal gör köpen snabbare, säkrare och enklare för både kunderna och butikspersonalen.

POS – kassasystem
Specter POS är ett molnbaserat kassasystem för dig med en eller flera butiker, komplett med hantering av artiklar, lager, inköp, order, kunder och bokföring. Dessutom enkelt att koppla ihop med webbshop för smidig omnihandel.

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.