Integrationer

Abicart

Abicart vill göra e-handel tillgängligt för alla, oavsett tekniska förkunskaper. De erbjuder en komplett och prisvärd e-handelslösning med användarvänlig admin att jobba i. Abicart erbjuder direktintegration med Specter.

Läs mer Kontakta oss

En e-handelsplattform för alla

Abicart är en komplett och prisvärd e-handelslösning fylld med funktioner. Snygga teman, moderna betalningslösningar, smarta integrationer, språk, valutor, support på svenska och mycket mer. Tusentals e-handlare använder Abicart som e-handelsplattform för sin webshop. Abicart vill vara en plattform för alla e-handlare där du har möjlighet att starta i en liten skala för att sedan växa. Abicart gick tidigare under namnet Textalk Webshop och har sedan 1998 erbjudit sina kunder en e-handelsplattform till ett bra pris.

Några av fördelarna med Abicart:

  • Testa plattformen och alla dess funktioner gratis i 30 dagar.
  • Extremt prisvärd e-handelslösning – stor funktionalitet utan dolda kostnader.
  • Stort antal integrationer – fler än 30 olika samarbetspartners för att täcka dina behov.
  • AI-teknologi som hjälper till att skriva artikeltexter.
  • Automatisk översättning på dina produkttexter.
  • Personlig service – kompetent kundservice med fokus på just din försäljning.

Abicart kopplas enkelt till Specters affärs- och kassasystem

Ta din e-handel till nya höjder genom att koppla Abicart med Specters molnbaserade och kassasystem. Genom att koppla samman din webbshop från Abicart med Specter kan du effektivisera hela din verksamhet. Arbeta smartare med försäljning, leveranser, lager, inköp, kundtjänst, bokföring och analyser av köpbeteende.

Med Specter får du, din personal och kunder alltid aktuella lagersaldon i realtid, i alla säljkanaler. Med koppling kan du synka kunddata, orderdata, artikeldata och lagersaldon mellan systemen. Synkning sker automatiskt och i realtid, kontakta Abicart för information om hur deras Specter-koppling fungerar.

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.