Webinarie med Specter och Unifaun – 19 maj

Varmt välkomna att delta på ett fördjupningswebinarie där du får vara med och bestämma vad vi på Specter och Unifaun skall prata om.

Tisdagen den 19 maj bjuder vi tillsammans med Unifaun in till ett webinarie där du har möjligheten att få svar på dina specifika frågor eller funderingar. Använder du redan integrationen idag finns det säkert något som du vill veta mer om, och om du inte använder integrationen är detta ett bra tillfälle att ställa frågor som du kanske undrar över. I samband med att du registrerar din anmälan fyller du även enkelt i vad du vill att vi ska ta upp under webinariet.

Så varmt välkommen att delta på Specters och Unifauns gemensamma webinar tisdagen den 19 maj kl. 14:00. Du kan även läsa mer om Specters Unifaun-koppling eller på Unifauns hemsida.

 

Klicka här för anmälan