Nya efterlängtade funktioner

Arbetet med att vidareutveckla affärssystemet för att förenkla våra kunders vardag stannar aldrig av! Nedan presenteras några av nyheterna från den senaste tiden.

 

1. Nytt diagram visar försäljning per land

Vill du se din försäljning till olika länder på ett enkelt sätt? Nu finns det ett nytt stapeldiagram – “Fakturaförsäljning per land”. Med detta diagram kan du snabbt få överblick och jämföra din försäljning per månad i upp till tio länder.

 

2. Utlandsbetalningar av leverantörsfakturor

Nu är det enklare att hantera betalningar till dina utländska leverantörer. Som första steg har vi stöd för Swedbank och SEB, där möjligheten finns att läsa in en fil hos banken med dina leverantörsfakturor i andra valutor än SEK. När betalningarna är gjorda kan du läsa in en återrapporteringsfil till Specter för smidig avprickning och kontering i leverantörsreskontran.

 

3. Visa användare som gjort utleveranser

Vill du följa upp vem som gjort utleveranser av kundorder? Användaren listas på vyn Leveranser. Det är även möjligt att se t.ex. hur många leveranser en viss användare gjort under vald period.

 

4. Skicka faktura med val att bifoga PDF

Det finns nu möjlighet att bifoga faktura som PDF när fakturan skickas som e-post via Specter. Tips! Vill ha samma smidiga fakturaflöde oavsett om dina kunder vill ha e-faktura, pdf eller pappersfaktura? Med vår e-fakturatjänst kan du uppnå ett 100% digitalt flöde, läs mer här.

 

5. Unifaun-koppling uppdaterad

Förbättrad och säkrare inloggningsmetod när Unifaun och Pacsoft öppnas från Specter. Uppdatering av tjänster i kopplingen för bl.a. Budbee, Instabox och Asendia.

 

PS! Håll gärna koll på alla systemnyheter via våra versionsmeddelanden på Hjälpcentret och notis-ikonen uppe till höger i ditt system. Läs gärna tidigare nyhet om förbättringar i lager, inköp- och artikelhantering samt rapporter.