Kunskapslyft på Askås E-handelsdag

Askås E-handelsdag kan sammanfattas med tre ord. Närproducerad, relevant och kvalitativ. Merparten av besökarna är e-handlare, som kan förvänta sig en kunskapsgivande dag med inspirerande föreläsare och fartfylld underhållning på kvällen.

Anders Borg är Keynote Speaker. Emma Blom är en av landets främsta experter på marknadsföring i sociala kanaler. Patrik Müller från DIBS är e-handelsexpert och ständigt uppdaterad på de senaste trenderna. Askås marknadschef Peter Smersfeldt och Alexander Hars, grundare av Let’s Deal och idag e-handlare i företaget Alva fullbordar talarprogrammet.

Vi på Specter kommer att finnas på plats som utställare, hoppas vi träffas där! Askås och Specter har mängder av gemensamma kunder, som t.ex. Desenio, Proteinbolaget, CAIA Cosmetics och Alva, och ett väl utvecklat samarbete sedan många år.

Plats och datum
17 oktober 2019
Medborgarhuset i Säffle

Läs mer om Askås E-handelsdag.