Webinar: Sälj på CDON Marketplace

Hur enkelt är det att komma igång med försäljning på CDON Marketplace? Vilka effekter kan man förvänta sig? Vill ni vara redo med en ny säljkanal inför Black Friday?

CDON, Specter och Sharespine vill bjuda in er till ett webinar där vi kommer berätta mer om hur ni kan öka er försäljning. Om du har funderat på att testa att sälja på CDON’s marknadsplats är det ett perfekt tillfälle att lära dig mer!

Vi går igenom fördelarna med att sälja på en marknadsplats och att integrera CDON Marketplace med ditt affärssystem. Du kommer att kunna ställa frågor direkt till Camilla och Zophia från CDON, Björn från Sharespine samt Rickard och Björn från Specter.

Datum & tid: Fredag 13:e September, klockan 12.00 – 12.45

PS! Missa inte det väldigt förmånliga erbjudandet från CDON, Sharespine och Specter! Läs mer här.

 

Missade du webinaret? Här kan du se inspelningen