Sälj på CDON Marketplace – förmånligt erbjudande!

Genom vårt samarbete med Sharespine och CDON har du nu en bra möjlighet att utöka dina säljkanaler. Dessutom med ett väldigt förmånligt erbjudande!

Integrationen mellan CDON, Sharespine och Specter hjälper dig att sälja i flera kanaler, spara tid och öka affärsnyttan med en smidig hantering av order, lager, artiklar, kunder och administration.

  • Just nu ger CDON Marketplace 50 % rabatt på förhandlad kommission under de 3 första månaderna från den dagen ett avtal har signerats.
  • Sharespine erbjuder gratis integration till CDON Marketplace
  • Specter bjuder på 3 fria månader samt 2 timmars projektledning för nya kunder som går igång med deras molnbaserade affärssystem. Är du redan kund till Specter får du kopplingen gratis under de första 3 månaderna, samt 2 timmars projektledning.

Så om du har funderat på att testa att sälja på CDONs marknadsplats är det ett perfekt tillfälle att göra det nu!

Erbjudandet gäller t.o.m. 2019-09-30. För att ta del av CDONs erbjudande behöver du skicka ett mail till marketplace@cdon.com och ange ”Specter 50%” i rubriken samt skriva några rader om ditt bolag. CDON kommer informera om hur processen går till och hjälpa dig att komma igång med din försäljning.

Här kan du läsa mer:
CDON Marketplace
Sharespine – CDON och Specter

Om CDON
CDON Marketplace är Nordens ledande marknadsplats och ger dig som säljare tillgång till ökad försäljning, miljontals kunder, ökad branding och försäljning i alla Nordiska länder. CDON arbetar för att optimera sortimentet genom externa säljare för att få ett bra djup och en maximerad bredd. Målet är att fortsätta samarbeta med partners och externa säljare som bidrar till ett kvalitativt sortiment och tillsammans erbjuda bästa möjliga upplevelse för konsumenten.

Om Sharespine
Sharespine är Nordens ledande systemintegratör för e-handel. Vi är experter på att koppla ihop e-handelssystem med affärssystem, marknadsplatser & butikskassor till en fungerande enhet. Med integrationer till över 40 olika system kan du som handlare få tillgång till ett stort ekosystem av integrationer som gör det möjligt att utöka dina säljkanaler och skala upp din verksamhet – samtidigt som du minskar ditt manuella arbete och sparar in på kostnader.