Träffa Specter på NXT i Oslo 4 juni

Specter är sponsor och utställare på Norges största konferens om e-handel. Den 4:e juni är det återigen dags för NXT i Oslo.

NXT är en konferens där e-handlare och branschfolk träffas och utbyter erfarenheter. På scenen hittar du talare från hela världen och enbart av högsta kvalitet. Fokus och tema på eventet är ”The transformation of retail”. NXT är inte bara en av de nordiska ländernas bästa och största e-handelskonferens utan också en unik möjlighet för att bekanta sig med den norska e-handeln. Med andra ord, ett utmärkt tillfälle för att knyta värdefulla kontakter i Norge.

Många av Nordens främsta leverantörer kommer att finnas i det 2000 kvadratmeter stora mässområdet. Flera av Specters partners finns också på plats, som t.ex. Unifaun, Klarna, Jetshop, Bambora och Bisnode. Du hittar oss på Specter i monter A:2. Hoppas vi ses där!

Läs mer om NXT på NXTnordic.com

NXT arrangeras av Ehandel.com