Mötesplats för framtidens retail 15-16 maj

På mässan och mötesplatsen Retail Experience Live samlas handlare och leverantörer tillsammans med experter och influencers. Är du en del av retailbranschen, anteckna den 15-16 maj redan nu i kalendern, detta vill du inte missa!

Förändringar i teknik och konsumentbeteende har skapat nya förutsättningar för dagens detaljhandel. Utmaningarna för butiker, online som offline, blir både fler och större och det talas idag om shoppingens revolution. På mässområdet kan du få råd och tips av leverantörer som kan hjälpa dig att lyckas med omnikanal och e-handel.

Det kommer även bjudas på ett fullspäckat scenprogram som lyfter de senaste trenderna, digitala jättar, influencers, viktiga paneldebatter och allt där emellan som driver retailers in i framtiden. Du har även möjlighet att delta på DIBS E-handelsskola – för e-handel i tillväxt.

Varmt välkommen att träffa oss på Specter i monter E:21.

Plats och datum
15 – 16 maj Kistamässan, Stockholm

Helt kostnadsfritt – boka din biljett nu
Registrera din biljett till Retail Experience Live

Läs mer om Retail Experience Live