Skapa nya affärskontakter på D-congress 2019

Åter igen är det dags för D-congress på Svenska Mässan i Göteborg – Nordens mötesplats för digital handel. Inte mindre än 2000 deltagare, 110 utställande leverantörer och 6 fullmatade scener med sammanlagt 40 talare från bl.a. Google, Facebook, Postnord, Pricerunner, HUI, Salesforce, H&M, SVEA och många fler.

Som en av Sveriges ledande leverantör av affärssystem och kassasystem för mindre och medelstora e-handlare och butiker med omnikanal finns såklart även vi på Specter på plats. Välkommen till vår monter – G07:21, hoppas vi ses!

Passa även på att träffa några av våra partners, som t.ex. Askås, Jetshop, E37, SVEA, Vaimo, DIBS, Klarna, Unifaun m.fl.

Mer om D-congress.

Klicka här för biljetter

Datum: 7 mars 2019
Plats: Svenska Mässan i Göteborg
Specters monter: G07:21