Nätverka med e-handlare i Helsingborg

Specter är återigen stolt sponsor till den populära e-handelskonferensen Emeet, som nu närmast gästar Helsingborg, 2:e april 2019. Kostnadsfritt för dig som säljer online!

Är du e-handlare, liten som stor, rekommenderar vi verkligen att du bokar in Emeet Helsingborg i din kalender. Biljetterna till Emeet är kostnadsfria för e-handlare, men brukar gå åt i ordentlig fart.

Emeet är en “unconference” där företagare verksamma inom e-handel kan träffas och nätverka. Varje Emeet blir en unik mötesplats där alla deltagare uppmanas att delta och medverka i de sessioner som äger rum under dagen, för att utbyta aktuella utmaningar och erfarenheter. Emeet arrangeras av Ehandel.se.

Agendan sätts av deltagarna själva, har du ett fokusområde du vill diskutera i en mindre grupp anmäler du sessionen och ämnet direkt på plats. Vilka och hur många sessioner du vill delta på väljer du själv. Att kvällen sedan avslutas med mingel, middag och underhållning gör Emeet till ett event du inte vill missa!

Givetvis finns vi på Specter på plats för att lyssna och diskutera kring e-handlares behov när det gäller t.ex. logistik, omnihandel och affärssystem. Hoppas att vi ses där!

Plats, datum och biljetter

Helsingborg 2 april

Läs mer och boka din kostnadsfria biljett på: http://www.ehandel.se/event/28/

PS! Bilder från tidigare Emeet: http://www.ehandel.se/bildgalleri/