Webutbildning: 2018-09-04

Lär dig mer om genomförsäljnings- och övriga försäljningsrapporter.

När?
Tisdagen 4 september klockan 09:30 – 10:30.

För vem?
Utbildningen är riktad till dig som är användare av Specter Affärssystem och vill analysera marginaler per leverantör, inköpsberäkning mm. Genomförsäljningsrapporten ingår i vår inköpsmodul.

Bra att veta!
När du bokat din plats på webbutbildningen skickas en bekräftelse till angiven e-postadress med information om hur du ansluter dig till utbildningen. Observera att anmälan är bindande. Du följer genomgången direkt på din egen dator. Under utbildningen finns det möjlighet att ställa frågor.

Pris och tid:
Varaktighet: 1 timme, kostnad: 495 SEK/person.

 

ANMÄL DIG HÄR

 

Övrig projektledning och utbildningar.

Har du funderat på om det går att jobba effektivare med era olika affärsflöden? Våra kunniga projektledare hjälper gärna till. Läs mer om vad vi erbjuder i länken: Investera er tid med en Specterkonsult.