Vårt kassasystem är nu redo för Norge

Vi är superglada att vi nu även kan hjälpa retailers i Norge att stärka sin konkurrenskraft genom effektiv omnihandel.

Vår butikskassa Specter POS är nu certifierad enligt kraven i den nya kassasystemslagen i Norge. Specter POS hanterar till exempel norsk valuta och kvitton på norska. Det finns även möjlighet att exportera journalminnet som XML (SAF-T) till Norska skattemyndigheten.

Smidiga köp med kopplad kortterminal

Vår partner Bambora erbjuder även kortterminaler och inlösenavtal för den norska marknaden. Bamboras kortterminal kan integreras direkt med Specter POS, så att kortköp blir både snabbare och enklare för kunden samt butikspersonalen.

Godkänt kassasystem måste användas from 1 januari 2019

Från och med den 1 januari 2019 kommer det endast vara godkänt att använda kassasystem som uppfyller kraven från den norska skattemyndigheten (Skatteetaten).

Omnikanal blir enkelt med rätt system

Specter POS är ett molnbaserat kassasystem. för dig med en eller flera fysiska butiker, komplett med ett avancerat affärssystem som enkelt kan kopplas ihop med din webshop. Omnikanal blir enkelt, alltid rätt lagersaldon och priser i alla säljkanaler, i realtid. Läs mer om fördelarna att använda Specter för dig som säljer i både butik och online.

 

”Enkelt og brukervennlig kassesystem som ikke krever datakunnskap for å bruke. Fungerer både for butikkansatte og regnskap, da regnskapssystem er integrert og samhandler med kassesystemet. At det er nettbasert, gjør det tilgjengelig uansett hvor man befinner seg, noe som forenkler jobbheverdagen.”
– Gry Ingebrigtsen, Daglig leder, Laura Ashley i Oslo – www.lauraashley.no