Vi syns på ECOMMERCE i Stockholm!

ECOMMERCE STHLM är ett återkommande kostnadsfritt event inom e-handel och digital marknadsföring. I år slår man ihop ECOMMERCE med SHOP TECH. Tillsammans blir detta en komplett mötesplats för dig som driver butik eller jobbar inom handeln.

E-handlare, marknadsförare, entreprenörer och kreatörer möts här för att inspireras, utvecklas och förbättra sin digitala närvaro.

Fokusområdena 2018 handlar om vad krävs för att möta den digitala kunden, din butiks största utmaningar, framgångsrik e-handel och hur du bygger upp din kundlojalitet. Vi hittar många kända talare på eventet som bland annat Max Amordeluso (Amazon), Annika R Malmberg (Hamilton Group), Jan Prokopec (Blocket), Isabella Löwengrip och många fler.

Vi på Specter finns på plats för att lyssna och diskutera kring e-handlarens behov när det gäller affärssystem, kassasystem, omnihandel, e-handel, logistik och ekonomilösningar m.m.
Välkommen till monter J:05.

Boka din kostnadsfria biljett här!.