Digital Store Days – lär dig mer om omnihandel

Dina kunder är uppkopplade – hänger du med? För att möta dagens allt kunnigare och uppkopplade kunder behöver handeln hänga med i den digitala utvecklingen. Digital Store Days är framtaget för att inspirera dig som har fysisk butik till att göra den mer digital. Du kanske vill ta steget och starta e-handel eller tvärtom – du är e-handlare som vill öppna butik eller showroom.

På Digital Store Days i Uddevalla 20-21 mars samlas branschen för intressanta föreläsningar, diskussioner och nätverkande. Bland annat kommer Hööks och Sportshopen att berätta om deras lärdomar kring att sälja via flera kanaler. Digitaliseringsexperten Urban Lindstedt är moderator och kommer även att prata om megatrenderna som omvandlar detaljhandeln.

I handelslabbet kommer du kunna uppleva och prova kompletta, digitala butikskoncept och system för omnihandel. Här kan du lära dig mer och få hjälp att skräddarsy lösningar för just din butik.

Som sponsor till Digital Store Days och handelslabbet vill vi på Specter visa att omnihandel inte behöver vara dyrt och krångligt. Välkommen att testa i praktiken hur t.ex. kassasystem och webshop kan samverka i realtid, så att kunderna får en positiv köpupplevelse och du och dina kollegor får en enklare vardag.

Läs mer och boka din kostnadsfria biljett på www.digitalstoredays.se.

Datum: 20-21 mars
Plats: Högskolecentrum Bohuslän, Östergatan 18 A, Uddevalla
Dagen är kostnadsfri, det bjuds på lunch och fika!