Specter sponsrar Gmeet – event för kvinnor inom e-handeln

För andra året i rad arrangerar Ehandel.se eventet Gmeet, ett helt unikt evenemang för kvinnor som vill inspireras, knyta kontakter och nätverka med andra kring e-handel. Gmeet kommer att äga rum på Elite Hotel Park Avenue i Göteborg, 7 mars.

Dagen inleds med föreläsningar och workshops och bjuder sedan på bland annat bubbellunch samt givande nätverksmingel. Bland talarna finns bl.a. den framgångsrika entreprenören Pingis Hadenius, som bjuder på insikter om e-handel och att arbeta med investerare. Under dagen kommer deltagarna, förutom att bli inspirerade, delta i workshops och diskussioner kring bland annat den nya dataskyddsförordningen (GDPR) och marknadsföring på sociala medier.

Specter är stolt sponsor till Gmeet, ta gärna chansen att prata med Elinor Fredriksson och Janina Olausson om hur vi på Specter kan hjälpa till att ta er e-handel och omnihandel till nya höjder!

Läs mer om Gmeet och boka din biljett här.

Datum: 7 mars 2018
Plats: Göteborg – Elite Hotel Park Avenue