Vi syns på Formex 17-20 januari

Den 17-20 januari är det dags igen för Formex på Stockholmsmässan. Formex är Nordens största fackmässa inom inredningsdesign och presentartiklar, med cirka 850 utställare och över 23 000 besökare.

Välkommen till Specters monter BG:10 för en dialog om hur du som driver e-handel, fysiska butiker eller grossistverksamhet kan förenkla din vardag med Specters webbaserade affärssystem och kassasystem.

Vi visar vår nya och moderna butikskassa Specter POS, som har ett touchvänligt och responsivt gränssnitt vilket gör det ännu enklare att genomföra ett köp. Specter POS fungerar även på Mac. Givetvis kan Specter POS användas i flera butiker och synka t.ex. kunder, artiklar, lagersaldon och order med en kopplad webshop. Färdiga integrationer finns för marknadens populäraste e-handelsplattformar som t.ex. Askås, Jetshop, Textalk, Starweb, E37, Wikinggruppen, Magento och WooCommerce m.fl.

En annan nyhet är kopplingen mellan Specters affärssystem och App4Sales. Med App4Sales mobila säljapp är det enkelt att visa upp din digitala produktkatalog, registrera kunder och skapa order direkt via en iPad. Appen fungerar även offline.

Välkommen till monter BG:10 på Formex!