Ny butikskassa – Specter POS – för en lyckad affär!

I höstas lanserade vi en helt nyutvecklad version av butikskassa-funktionen som är en del av Specters affärssystem. Den nya kassalösningen Specter POS (Point Of Sale) är speciellt utvecklad för så kallad omnihandel, där fysisk handel och e-handel skall samverka och fungera som en helhet. Specter kan enkelt kopplas ihop med marknadens populäraste e-handelsplattformar.

Många av Specters kunder har nu bytt över till den nya kassalösningen, som fått ett varmt välkomnande ute i butikerna. Här är några av de positiva kommentarer vi fått från nöjda användare.

 

”Specter POS är ett stort lyft. Den är stabil och lättanvänd, enkelt för alla i personalen att komma igång med direkt. Den nya artikelsökningen är jättebra, det är enkelt att koppla kund till köpet och hitta order som skall betalas i kassan.”
– Per Vässmar, Autopartner.se

 

”Specters nya butikskassa är bättre, snabbare och snyggare!”
– Roberth Göthe, Hepcat.se

 

”Specters nya kassa är mycket bättre än tidigare. Mer lättanvänd, snabbare och så funkar den ju med alla populära webbläsare!”
– Per Andersson, Kitchenlab.se

 

Specter POS är en valbar modul i Specters webbaserade affärssystem, som även innehåller kraftfull hantering av t.ex. lager, leveranser, inköp, variantartiklar, inventering och bokföring. Läs mer om fördelarna med att använda Specter som kassasystem ihop med din e-handel.

Här nedan kan du se en film om Butik Victoria som är en av många kunder som nu har bytt till nya Specter POS. Vi besökte dem en dag för att höra lite om deras verksamhet och vad de tycker om den nya butikskassan.