Sälj på marknadsplatser med Specter

Vill du nå ut med era produkter till miljontals potentiella kunder? Sälj online även utan egen webshop, eller kombinera din webshop med försäljning på marknadsplatser.

Med en ny integrationslösning från Sharespine är det nu möjligt att koppla ihop Specters affärssystem och kassasystem med marknadsplatserna CDON, Fyndiq och Tradera.

 

”Vi är glada över denna nya integration, vilket möjliggör en enkel anslutning från Specter till Plugboard till Fyndiq. Möjligheten för Specter-användare att sälja på vår marknadsplats direkt från sitt centrala affärssystem utan att behöva en webbshopsförbindelse gör affärsprocesserna mycket mer skalbara och smidiga. Potentialen för nya och spännande partnerskap med säljare är bra och vi ser fram emot det.”Magdalena Bonde, Chief Supply Officer, Fyndiq AB

 

Hur fungerar lösningen?

  • Produkter, priser och lagerstatus kan synkas från Specter till Sharespine Plugboard.
  • Prislistor per marknadsplats kan skapas och hanteras i Specter.
  • I Plugboard kan du komplettera artiklarna med t.ex. bilder, och styra vilka produkter ni vill sälja på respektive marknadsplats.
  • När en kund beställer på marknadsplatsen går ordern via Plugboard in i Specter och kan därefter hanteras för leverans.
  • Dokument i Specter, som plocklista och följesedel, kan utformas med t.ex. marknadsplatsernas logotype.
  • Möjligt att använda olika resultatenheter i Specter, följ upp försäljning för varje marknadsplats.

 

Mer information:

 

Observera att du kan behöva Multishop-funktionen i ditt Specter-system.
Om du har en webshop behöver även denna integreras till Specter via Sharespine. Kontakta oss för mer information