18/10 ses vi i Trolhättan på E-com Meetup

Ta chansen och träffa partners och kollegor i e-handelsbranchen för att ta del och dela med dig av erfarenheter och erbjudanden. Det blir en kväll fylld med några av landets tyngsta namn i branchen om hur du bl.a skall lyckas bättre med sociala medier och din e-handel. Mingel, skönsång och inspirerande föredrag står på agendan.

Kvällen startar klockan 17.00 och det bjuds på smörgås och dryck. Baren är öppen för den som önskar annat.

Ta chansen att möta Specter för att prata e-handel, omnikanaler och nya butikskassan (Specter POS) som enkelt kopplas till lager och webshop. Vi kommer att mingla runt tillsammans med deltagarna under kvällen så passa på att ta tag i oss.

Detta är andra gångern för E-com i år, i mars var det på Folkets Hus i Trollhättan och nu är det äntligen dags att välkomna till just er till den andra upplagan av E-Com Meetup!