Vi syns på ECOMMERCE i Stockholm!

ECOMMERCE STHLM är ett återkommande kostnadsfritt event inom e-handel och digital marknadsföring. I år arrangeras ECOMMERCE parallellt med SHOP 2017. Tillsammans blir detta en komplett mötesplats för dig som driver butik eller jobbar inom handeln.

E-handlare, marknadsförare, entreprenörer och kreatörer möts här för att inspireras, utvecklas och förbättra sin digitala närvaro.

Fokusområdena 2017 är marketing innovations, core technologies, consumer experience och e-logistics. Vi hittar många kända talare på eventet som bland annat Anita Schulman (Entreprenör), Christer Pettersson (Head of E-commerce, Arvato), Peter Sunde (The Pirate Bay), Sïmon Saneback (E-handelsentreprenör) med flera.

Vi på Specter finns på plats för att lyssna och diskutera kring e-handlarens behov när det gäller affärssystem, kassasystem, omnihandel, e-handel, logistik och ekonomilösningar m.m.
Välkommen till monter D11.

Boka din kostnadsfria biljett här!.