Variantmatris ger snabbare orderregistrering

NYHET! Vi lanserar nu en efterlängtad funktionalitet för dig som säljer stora kvantiteter av produkter med varianter, som t.ex. storlekar och färger. Med vår nya matrisinmatning går det avsevärt fortare att göra en kundorder som innehåller artiklar med varianter.

Vid registrering av en huvudartikel på kundorder öppnas variantmatrisen där du enkelt fyller i beställt antal per variantartikel. Du får bättre överblick över disponibla lagersaldon per variant och totalt antal registrerade artiklar per modell.

Matrisinmatningen stödjer både en och två dimensioner av varianter, t.ex. enbart storlek, eller kombination av färg och storlek. Sorteringsordningen för varianter kan nu justeras på artikelkortet under fliken Varianthantering.

Läs mer här om funktionen Varianthantering.