E-handelsdagen – en heldag med enbart e-handel

E-handelsdagen Fyrbodal är ett återkommande event som arrangeras utav Entreprenörsarenan och Högskolecentrum Bohuslän tillsammans med Borås Yrkeshögskola. På plats kommer ni att få uppleva många spännande möten med både aktuella föreläsare och framtidens e-handlare.

År 2010 startades den första e-handelsutbildningen i Sverige och det var Högskolecentrum Bohuslän som stod bakom detta. Under åren har flera studenter examinerats och i maj 2017 står nästa klass redo att ta sig an branschen.

Är du e-handlare, liten som stor rekommenderar vi att du bokar in E-handelsdagen i din kalender. Eventet är kostnadsfritt och sista anmälningsdag är 21 november.

Givetvis finns vi på Specter på plats för att lyssna och diskutera kring e-handlarnas behov när det gäller affärssystem, omnikanaler, e-handel, logistik och ekonomilösningar m.m.
Hoppas vi ses där!

Läs mer och boka kostnadsfria biljetter till E-handelsdagen via denna länk.