Nyhet! Hyrlösning för kassakopplad kortterminal

Kom igång snabbt med kortbetalningar i din fysiska butik. I samarbete med Bambora kan vi nu erbjuda hyrlösning för kortterminaler att koppla till Specters kassasystem. Bambora är en av Nordens största aktörer inom kortinlösen och erbjuder en rad betallösningar och tillbehör för den smarta butiken.

En kassakopplad kortterminal sparar tid för både kunden och butikspersonalen, som slipper mata in beloppet manuellt på kortterminalen. Det minskar även för felslag och att fel belopp dras på kortet. Kunden slipper två kvitton, all information finns samlat på kassakvittot.

BAMBORA ONE – Paketlösning med kortterminal och inlösenavtal

Med Bambora One (Integrated) får du en helhetslösning för att enkelt komma igång och ta betalt i din butik, dessutom kopplad till Specter Butikskassa. Kortterminalen Bambora ICT250 är stationär, tack vare direktanslutningen till internet får du en snabb hantering av dina transaktioner.

Bamboras kortinlösen tar emot de ledande kreditkorten; Visa, MasterCard och Maestro. Du får korta svarstider för kortauktorisationer samt säkra dagliga utbetalningar direkt till ditt bankkonto. Du behöver inte vara ansluten till en specifik bank, då utbetalningar sker till nästintill samtliga banker i världen.

Pris: 199 kr/mån + 1,5% per transaktion*, frakt på 195:- tillkommer. Ingår terminal Bambora ICT250, inlösenavtal Bambora, 5 rengöringskort, strömadapter, nätverkskabel. Bambora One Integrated debiteras av Bambora, avgift för kassakoppling tillkommer från Specter*.

BAMBORA DEVICE – Kortterminal för dig som redan har inlösenavtal

Bambora Device (Integrated) passar dig som redan har ett kortinlösenavtal men behöver en ny kortterminal som kan kopplas ihop med Specter Butikskassa. Kortterminalen Bambora ICT250 är stationär, tack vare direktanslutningen till internet får du en snabb hantering av dina transaktioner.

Pris: 295:- per månad, frakt på 195:- tillkommer. Ingår kortterminal Bambora ICT250, 5 rengöringskort, strömadapter, nätverkskabel. Bambora Device Integrated debiteras av Bambora, avgift för kassakoppling tillkommer från Specter*.

Med Bambora får du även dessa fördelar:

  • Daglig utbetalning av din försäljning till ditt bankkonto dagen efter att du har gjort din försäljning.
  • Utbytesservice – om din terminal går sönder så skickar Bambora en ny inom 24 timmar.
  • Contactless – betalning utan pin. Endast enkel avläsning av kortet i terminalen.
  • Support sex dagar i veckan från Bambora (Specter erbjuder dessutom joursupport för kassakunder alla dagar i veckan).
  • MyBambora – En personlig portal med alla dina transaktioner.

Kontakta Specter för beställning

För beställning kontakta Specter på sales@specter.se eller 0304-649400.

* Avgift tillkommer från Specter för integrationen av kassakopplad kortterminal. 1.995:- i startavgift inklusive installation på distans, samt 90:- per månad. Priser gäller per terminal.