Multilagerstyrning – webborder till rätt lager

Vill du sälja på webben från flera lager och butiker men tycker att det är jobbigt att styra webborder till rätt lager?

Nu finns möjlighet att lägga till ytterligare intelligens i webbshopskopplingen som gör just detta, och ännu mer. Genom att koppla på Multilagerstyrning i Specters affärssystem behöver ni inte längre fundera över vilket av era lager som skall hantera en order från er E-handelslösning, detta löser affärssystemet automatiskt åt er.

På detta sättet sparas dels administrationstid, dels minskas kapitalbindning i lager genom att flera butikers lager kan presenteras som ”ett” i din webbshop. Specters lösning är så finurligt byggd att ordern hamnar där den passar bäst, helt enkelt där ni vill att den skall hamna!

Vilka regler som skall gälla hos just er hjälper vi till med att sätta upp, t.ex. först det lager som kan leverera hela ordern, och om inget lager kan leverera hela ordern väljs det lager som kan leverera störst del av ordern osv. Detta helt automatiskt!

Vid uppstart av funktionen konfigureras styrningen utifrån regelverket och en analys av era behov. Prioritet kan sättas gällande vilka lager som ska väljas i första, andra, tredje hand, vad som händer om inget lager kan leverera hela ordern etc.

För att aktivera och få hjälp med konfigurationen av Multilagerstyrning utgår en engångskostnad på 4.995:- exkl moms. För att använda funktionen behöver du Multilager samt Webbshopskoppling, då det enbart är webborder som kan styras på detta sätt.

Kontakta oss för mer information eller för att beställa Multilagerstyrning.