E-handlare! Missa inte Emeet i Stockholm 20:e oktober!

Emeet i Göteborg blev en succé, Specter är återigen stolt sponsor till e-handelskonferensen som nästa gång gästar Stockholm, 20:e oktober.

Är du e-handlare, liten som stor, rekommenderar vi verkligen att du bokar in Emeet i Stockholm i din kalender. Biljetterna till Emeet är kostnadsfria för e-handlare, men brukar gå åt i ordentlig fart.

Emeet är en “unconference” där e-handlare utbyter erfarenheter och kunskaper. Agendan sätts av deltagarna själva, har du ett fokusområde du vill diskutera i en mindre grupp anmäler du sessionen och ämnet direkt på plats. Att kvällen sedan avslutas med mingel, middag och underhållning gör Emeet till ett event du inte vill missa!

Givetvis finns även vi på Specter på plats för att lyssna och diskutera kring e-handlares behov när det gäller affärssystem, omnikanaler, e-handel, logistik och ekonomilösningar m.m. Hoppas vi syns!

Biljetterna till Emeet Göteborg finns att boka via länk på E-handel.se samt på www.emeet.se.

Läs mer om Emeet