Alltid rätt pris med automatisk prissättning

För att inte tappa försäljning gäller det att hänga med i prisutvecklingen. Du som övervakar dina konkurrenternas priser manuellt idag vet att det tar tid. Har du många produkter är det nästan omöjligt att hålla koll på alla priser och marginaler. Kommer du förresten ihåg att höja priset igen när konkurrensen minskar?

Nu kan du som är Specter-kund enkelt optimera din prissättning. Specter och enferno inleder nu ett samarbete för att kunna erbjuda ett verktyg för automatiserad prisuppdatering kopplat till Specters webbaserade affärssystem.

Genom att ansluta er till enfernos tjänst STORM Competitive Pricing kan ni öka er försäljningsvolym och verksamhetsmarginal, samtidigt som era omkostnader för löpande prisbevakning och prisjustering kan minskas.

STORM Competitive Pricing används idag av ett flertal e-handlare inom olika branscher – Kitchentime, Bythjul, Macoteket, Byggmax och Stor&Liten för att nämna några.

Läs mer om hur STORM Competetive Pricing fungerar här!

Nyfiken på att veta mer? Kontakta Ramo Hedin på enferno: ramo.hedin@enferno.se eller +46 (0)73 040 00 09.