Fakturascanning och e-faktura med Pagero-koppling

Effektivare fakturahantering – koppling mellan Pagero och Specter

Tillsammans med Pagero kan vi nu erbjuda alla kunder tillgång till Pageros e-fakturanätverk och skanningscentral. Med funktionen E-faktura Leverantörer kan du få ett effektivt flöde för leverantörsfakturor och slippa den fysiska hanteringen med manuell registrering.

Fakturahanteringen blir snabbare, enklare och billigare. Flödet blir helt digitalt och kan skötas direkt i Specters webbaserade affärssystem – från automatisk inläsning till registrering av inkommande fakturor, kontering och betalning.

Oavsett om dina leverantörer skickar e-fakturor, pappersfakturor eller e-postfakturor (PDF) kan dessa tolkas och sparas på Pagero Online, och sänds vidare till Specter som en inkommande leverantörsfaktura. Du kan sedan se fakturan och enkelt registrera den direkt i Specters leverantörsreskontra.

Läs mer om hur E-faktura Leverantörer fungerar här.

 

Om Pagero
Pagero är en ledande leverantör inom området elektroniska fakturor. Företaget erbjuder skalbara e-fakturalösningar för små, medelstora och stora företag med lokal eller global närvaro. Pageros lösningar ökar effektiviteten, förbättrar säkerheten, förkortar genomsnittlig kredittid och bidrar till att minimera användandet av naturens resurser utan extra kostnad. Pagero har samarbeten med de ledande leverantörerna av affärs- och ekonomisystem på marknaden. Läs mer om Pagero.

Om Specter
Specter är Sveriges ledande leverantör av webbaserade affärssystem och omnikanalslösningar för e-handlare, butiker och grossister. Över 1500 företag har valt Specter för att arbeta smartare i sin dagliga verksamhet.