Klarna Direkt – nytt betalsätt för mobilt BankID

Specters affärssystem stödjer nya betalsättet Klarna Direkt

Klarna har precis lanserat Klarna Direkt – ett nytt betalsätt som gör att användarna bara behöver ett mobilt BankID för att kunna handla på nätet. Betalningslösningen kommer automatiskt att läggas för alla e-handlare i Sverige som använder sig av systemet Klarna Checkout. Med Klarna Direkt skall det bli ännu enklare och snabbare för kunden att betala sitt köp.

För e-handlare som använder Specter integration till Klarna Checkout kommer givetvis även köp med Klarna Direkt att bli superenkla att administrera. Med Klarna-kopplingen i Specters affärssystem bokförs alla Klarna-köp helt automatiskt, även Klarnas kostnader per köp bokförs utan manuellt extraarbete.

Läs mer om Klarna-koppling i Specters affärssystem

Läs mer om Klarna Direkt

Se en film om Klarna Direkt