Krokedil kopplar WooCommerce till Specter

Vår samarbetspartner Krokedil släpper i dagarna sin koppling mellan e-handels-plattformen WooCommerce och vårt webbaserade affärssystem. Krokedil har tidigare utvecklat flera extensions till WooCommerce, för olika betalsätt med mera, och besitter djup kompetens inom området.

WooCommerce är en utökning av den mycket populära webbplattformen WordPress, som gör det möjligt att bygga både webbshoppar och hemsidor på ett enkelt och effektivt sätt utan att vara teknisk expert.

Krokedils koppling skickar över order, artiklar, kunder och Klarna- och DIBS-information till Specter. Lagersaldon och orderstatus skickas tillbaka till webshoppen. Det är enkelt att koppla ihop ditt Spectersystem med WooCommerce. Du sparar tid, minskar dubbelarbete och får bättre överblick.

För mer info och beställning av kopplingen, kontakta Krokedil på info@krokedil.se eller 072-313 13 76, 072-313 13 76.