Samlingsplocklista, stöd för flera Klarna-konto m.m.

Här är ett urval av ny funktionalitet som tillkommit i vårt webbaserade affärssystem under den senaste tiden.

1. Samlingsplocklista

Nu kan du även skriva ut samlingsplocklistor i Specter. Smidigt för de lager som vill sammanställa ett antal beställningar på samma dokument för en effektivare plockning och leveranshantering. Samlingsplocklistan kan sorteras på t.ex. lagerplats, innehålla leverantörens artikelnummer, artikelgrupp samt innehålla streckkod per order för användning med Snabbleverans-hanteringen.

 

2. Skriv ut plocklistor på levererbara orders

En ny filtrering på orderlistningen möjliggör en snabbare hantering kring utskrifter av plocklistor. Du kan t.ex. med hjälp av den nya filtreringen och leveransberäkningen i systemet enkelt välja orders som kan levereras (allt kunden beställt finns på lager) och skriva ut plocklistor eller en samlingsplocklista på valda orders.

 

3. Leveransadress eller fakturaadress för visning på kundkartor

Nu finns en inställning för att välja om kundkartorna i affärssystemet skall visa kunders adress på kartor baserat på leveransadress eller fakturaadress. Du ser även om det är leveransadress eller fakturaadress som visas på kartan. Du kan ändra hur du vill att visningen i ditt system skall fungera under Inställningar -> Systeminställningar.

 

4. Diagram uppdaterat, se även genomsnittligt ordervärde m.m.

Nu kan du förutom summerat ordervärde och antal order även se genomsnittligt ordervärde i diagrammet ”Summa och Antal”. Fungerar även med visning baserat på fakturor och offerter.

 

5. Uppdaterad Klarna-integration – nya funktioner och stöd för flera Klarna-konto

Vår Klarna-integration är uppdaterad för att kunna hantera flera Klarna-konton, vilket främst är aktuellt för kunden som kopplar ihop flera webshoppar med ett Specter-system. Kostnad tillkommer per Klarna-konto, kontakta oss för information och pris om du behöver stöd för flera Klarna-konton och webshoppar i Specter.

Vi har även vidareutvecklat Klarna-integrationen så att våra kunder enklare kan styra deras önskade arbetsflöde i Specter för hantering av Klarna-köp.
T.ex. finns inställningar för att:
– Spara överskott av reservation (för att kunna delleverera en order)
– Om faktura skall skrivas ut via Specter eller mailas alt. postas av Klarna.
– Om popup-fönster för Klarna-fakturan automatiskt skall stängas ner (snabbar på arbetsflödet om utskrift ej skall ske via Specter).

Det går nu även att söka fram en faktura i Specter utifrån Klarnas fakturanummer. Sökning på Externt fakturanummer i fakturasökningen i Specter.

Vår Klarna-integration fungerar givetvis även med Klarna Checkout!