Styr och hantera flera webbshoppar från Specter

Nu är det möjligt att låta Specter styra sortiment och priser i flera kopplade webshoppar samtidigt. Sälj t.ex. en artikel för 399:- i “fina butiken” och för 99:- i outletbutiken, hela orderflödet kopplat till samma affärssystem!

Vi har byggt ut vårt webshops-API för att hantera stöd för flera kopplade webshoppar till Specter Business Management. Första webshopsleverantör som implementerat lösningen är Jetshop och första kund ut är Exist Internet A/S, med fem webshoppar; Fjellrevenshop.no, Primusshop.no, Daehlieshop.no, Tierra.no och Hanwagshop.no.

Alla shoppar hämtar artikelinformation och lagersaldon från Specters webbaserade affärssystem. Alla kundorders samlas i ett Specter-system, med tydlig information om vilken webshop ordern kommer ifrån. Dessutom har orderbekräftelser, plocklistor, följesedlar och fakturor samma logotyp som webshoppen beställningen lades i.

Multishop-stödet finns tillgängligt via vårt API så att både våra webshop-partners, samt kunder med egenutvecklade e-handelslösningar, kan komplettera sin koppling till Specter med denna lösning.

Läs mer om funktionen Multishop-stöd här