Se dina kunder på karta med Specter CRM

Kundkartor kan hjälpa dig sälja mer!

Vår CRM-funktion innehåller nu även kundkartor. Kartfunktionen ger dig snabbt en helikoptervy över dina kunder, prospects och återförsäljare etc, direkt i affärssystemet. Med kartfunktionen kan du snabbt visa din kunds adress på en karta. ”Ställ” dig på gatan utanför kundens kontor och se dig omkring (om Google-bilen varit där och fotat…). På kartan kan du även visa alla kunder som finns i närheten, perfekt om du t.ex. skall boka in flera kundmöten under en dag. Eftersom vårt affärssystem är webbaserat har du och dina kollegor alltid tillgång till kundkartorna på vilken dator som helst med internetuppkoppling.

 

Enkelt att göra geografiskt riktade marknadsföringsaktiviteter!
Vill du bjuda in kunder till ett event eller mässa i t.ex. Stockholm? Ta fram kundkartan i affärssystemet, välj vilka kunder du vill se på kartan, t.ex. enbart dina företagskunder, privatkunder eller prospect. Visa det område på kartan du vill göra ett utskick till och ta snabbt fram kundernas e-postadresser eller skriv ut adressetiketter. Supersnabbt och enkelt!

 

Effektivt verktyg för resande säljare!
Som resande säljare är det viktigt att fylla sin arbetsdag med kundbesök. Med kundkartan i Specter är det superenkelt för dina säljare att se vilka prospect eller kunder som ligger inom ett avgränsat geografiskt område, perfekt för en effektiv planering av resrutten.

 

Ännu fler användningsområden!
Säljer du till återförsäljare? Med kundkartan i Specter får du direkt en överblick hur ditt återförsäljarnätverk ser ut geografiskt.
Både e-handel och butik? Bjud in alla webbshop-kunder som bor i närheten till din markbutik. Driver du e-handel och funderar på att öppna fysiska butiker? Kolla på kundkartan vart du har flest kunder, det kanske är där butikerna skall finnas?

 

Demofilm där vi visar kartfunktionen i Specter CRM: http://www.screencast.com/t/EstLXLnTL

Kartfunktionen ingår i CRM/Offert-funktionen i vårt webbaserade affärssystem, läs mer här.