Integrationer

Nyehandel

Nyehandel – en av våra partner inom e-handel
Nyehandel har en framtidssäkrad strategi och teknisk plattform där kan man som nystartad eller proffs med trygghet välja Nyehandel som sin plattformsleverantör.

Läs mer Kontakta oss

Nyehandel levererar Sveriges modernaste e-handelsplattform

Oavsett din storlek eller målgrupp har Ny E-handel ett paket som passar dig. Med deras allt-i-ett plattform kan du sälja över hela världen till både privatpersoner och företag. Du kan växa obegränsat med deras plattform och när du har behov att skapa en unik kundupplevelse kan du frikoppla din butik och köra headless e-handel med Nyehandel.

Förutom en plattform fullmatat med beprövad funktionalitet kan du köra en ren B2B butik där dina kunder ansöker om ett konto innan de tilldelas en prislista. Nyehandels plattform passar perfekt till Specter och ger dig en totalt integrerad upplevelse.

  • Testa gratis i 14 dagar
  • Fri support
  • Från 1 500 kr/mån

Effektivisera din e-handel och spar massor av tid

Med en koppling mellan din webbshop och Specters affärs- och kassasystem kan du synka kunddata, orderdata, artikeldata och lagersaldon mellan systemen. Synkningen sker automatiskt och i realtid, kontakta Nyehandel för information om hur deras Specter-koppling fungerar.

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.