Affärssystem för framgångsrik handel

Specter är för dig som driver e-handel, fysiska butiker, eller jobbar med omnihandel av något slag.

Affärssystem med smarta funktioner

Specter är ett kraftfullt affärssystem för små och medelstora företag. Handel av varor, med effektiv hantering av försäljning, lager, inköp, logistik och resultatuppföljning.Skräddarsytt för e-handlare och deras tillväxt.

Specter Nextgen

Kommer hösten 2023

Nextgen är vårt arbetsnamn för nästa generation av vårt molnbaserade affärssystem, där användarupplevelsen är i fokus. Alla kunder kommer sömlöst få tillgång till förändringar och förbättringar som görs successivt.

Detta använde Bianca 
för att bygga sin nya 
e-handel ANI-Jewels.se

Responsiv design

Kommer hösten 2023

I nästa generation av Specter kommer vi erbjuda ett ännu mer användarvänligt affärssystem med responsiv design.

Våra partners

Tillsammans med våra partners erbjuder vi marknadsledande tekniska lösningar, expertis och integrationer.

Byt till Specter affärssystem - för en snabbare tillväxt

Våra kunder

ANI Jewels

”Specter är affärssystemet för e-handlaren, och tillsammans med deras partners får vi på ANI Jewels ett helt automatiserat flöde. Det har dom tidigare bevisat genom att vara en trygg partner för bl.a. CAIA Cosmetics.”

– Tomaj Sangchi

Kitchen Lab

”En stor fördel med Specters system är att det binder ihop våra butiker, lager och webförsäljning på ett smidigt sätt. Att det dessutom är helt webbaserat gör det hela väldigt enkelt och lättåtkomligt.”

– Per Andersson

Teknikproffset

”Med Specter har vi sedan 2011 automatiserat våra flöden via integrationer mellan affärssystem, webbshop, två betalsystem samt fraktsystem och på så sätt kunnat möjliggöra den expansion vi befinner oss mitt i.”

– Simon Wahlgren

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur Specter,
kan hjälpa just ditt företag?    När du - som representant för ett företag eller motsvarande - anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.